• home
 • video
 • pas verschenen

  Hoffenheim slikt 7 goals bij Bayern München

  Mario Gomez viert een van zijn drie doelpunten.

  Bayern München heeft Hoffenheim vernederd in de Allianz Arena. Onder meer dankzij een hattrick van topschutter Mario Gomez werd het 7-1. Borussia Mönchengladbach raakte niet verder dan 0-0 tegen Freiburg, net als leider Dortmund bij Augsburg.

  Bayern München verloor vorige week in Leverkusen en was gebrand op revanche. Hoffenheim was het kind van de rekening in de Allianz Arena. Bij de rust stond het al 5-0 in het krijt.

  Alle sterren van Bayern scoorden, Gomez nam er drie voor zijn rekening en zit nu al aan 21 stuks in de Bundesliga. Robben (2 keer), Kroos en Ribéry scoorden ook.

  Borussia Mönchengladbach is even zijn schwung kwijt. Tegen laagvlieger Freiburg kon het niet scoren. Aanvoerder Filip Daems speelde de hele wedstrijd, Igor De Camargo kwam na 66 minuten van de bank.

  Leverkusen is nog niet hersteld van de pandoering in Barcelona. Ook in Wolfsburg leed het een nederlaag (3-2). Leider Dortmund liet van zijn pluimen. Het raakte niet verder dan 0-0 bij Augsburg. Jonas De Roeck bleef op de bank bij Augsburg.