• home
 • video
 • pas verschenen

  Mignolet druipt af met rode wangen

  Simon Mignolet (archieffoto) beleefde geen prettige namiddag in doel bij Sunderland.

  Simon Mignolet zal niet met een prettig gevoel afzakken naar de Rode Duivels. De doelman van Sunderland moest zich tegen West Bromwich vier keer omdraaien. Chelsea knoopte weer aan met de overwinning en ook Manchester City vierde.

  West Bromwich had op eigen veld al drie maanden niet meer gewonnen. Bovendien was het twee maanden geleden dat het nog eens de nul kon houden.

  Maar tegen Sunderland liep het verrassend vlot. Peter Odemwingie (ex-Louvière) nam twee van de vier goals voor zijn rekening. Op de vorige speeldag scoorde de Nigeriaan ook al drie keer.

  Chelsea kon voor het eerst in vijf matchen nog eens winnnen. Ook zonder Lukaku ging Bolton vlot voor de bijl. Op Stamford Bridge werd het 3-0 dankzij treffers van Luiz, Drogba en Lampard.

  City zet Blackburn probleemloos opzij

  Manchester City heeft stadsrivaal en eerste achtervolger Manchester United voorlopig op vijf punten gezet. City, met Kompany de hele wedstrijd op het veld, was een maatje te groot voor Blackburn: 3-0.

  Balotelli had nog maar eens een T-shirt met een boodschap in petto om zijn goal te vieren. "Raffaella, ik hou van je" was de boodschap nadat de prettig gestoorde spits er 1-0 van had gemaakt.

  Na de rust zorgde Agüero voor 2-0 en Dzeko stond nog maar net op het veld toen hij de 3-0 binnenkopte. Het is al een jaar geleden dat City nog eens punten liet liggen voor eigen volk.