• home
 • video
 • pas verschenen

  Eersteklassers zoeken sneeuwruimers

  Als u dit weekend voetbal wil zien in eigen land moet u een match van de Jupiler Pro League bijwonen. Trouwe supporters weten wat te doen zaterdag: velden, tribunes en toegangswegen naar stadions sneeuwvrij maken.
  • Zulte Waregem vraagt zijn supporters om zaterdagochtend (9u) sneeuw te helpen ruimen. De fusieclub speelt zaterdagavond om 20u tegen Westerlo. Na een eerste keuring heeft scheidsrechter Serge Gumienny het veld bespeelbaar verklaard. Op de dag van de wedstrijd zelf volgt wel nog minstens één keuring.
  • Lierse vraagt zijn supporters om zaterdag de tribunes sneeuwvrij te maken voor de match van 18u tegen Standard.
  • Ook KV Mechelen zoekt vrijwillige sneeuwruimers. De grasmat Achter de Kazerne kreeg groen licht, maar moet voor de wedstrijd tegen KV Kortrijk nog sneeuwvrij gemaakt worden. Zaterdag om 13u beginnen de supporters met sneeuwruimen.
  • Het terrein van Lokeren is vrijdag afgekeurd. De supporters zijn zaterdag vanaf 10u welkom om het terrein van Daknam sneeuwvrij te krijgen. Om 14u komt de Nederlandse scheidsrechter Tom van Sichem het veld opnieuw bekijken.