• home
 • video
 • pas verschenen

  Ogunjimi: "Real Madrid is droom die uitkomt"

  Marvin Ogunjimi: "Ik ben bijna weer 100 procent."

  Vanavond is er Mallorca-Real Madrid. Marvin Ogunjimi hoopt dat hij weer het veld op mag, zoals woensdag bij zijn Mallorca-debuut in de beker tegen Sociedad. "Alles is hier perfect in orde. Wat mag ik meer verwachten? En ik ben bijna weer 100 procent."

  Ogunjimi speelde in de beker een uurtje mee tegen Sociedad, toen stond de 6-1-eindstand al op het bord. "Het was mijn eerste match in vier maanden", zegt de ex-spits van Genk in Het Belang van Limburg en La Dernière Heure.

  "Ik had dan ook een afspraak met de coach dat ik de partij niet zou volmaken. Ik speelde een uur en het liep prima. Conditioneel ben ik nog niet 100 procent, maar ik ben er niet ver meer vanaf."

  Hij voelt zich lekker in Mallorca. "Alles is hier perfect in orde. Het weer is zalig, de levensomstandigheden zijn perfect, financieel zette ik een stap vooruit en ik heb het plezier in het voetbal teruggevonden."

  "Ik heb zelfs al mijn eigen stek en maandag komen mijn vriendin en zoontje ook naar hier. Wat kan ik nog meer verwachten?" Een basisplaats tegen Real misschien?

  "Grote kans dat ik speel tegen Real"

  Ogunjimi kan vanavond José Mourinho en zijn sterrenteam in de ogen kijken. "Elke voetballer wil ooit in Spanje actief zijn. Het tegen Real Madrid opnemen is een droom voor iedereen die wel eens een balletje trapt."

  "We leven intens naar de match toe. Ik hoop dat ik opnieuw mag starten. Ik heb nog niet veel matchritme, maar ik denk toch dat de kans groot is dat ik weer het veld op mag."

  "En ik ga niet zomaar het veld op om een truitje van Cristiano Ronaldo (foto) te bemachtigen. In Spanje moet je er elke match staan. Veel verandert Real dus niet."

  Volg Mallorca-Real Madrid in ons Live Match Center: klik hier.