• home
 • video
 • pas verschenen

  Ogunjimi viert na blunder van doelman

  Real Sociedad-doelman Enaut Zubikarai had niet zijn beste avond in de bekermatch tegen Mallorca. Nadat hij zich al drie keer had omgedraaid, blunderde hij. Marvin Ogunjimi vierde uitbundig mee in zijn eerste wedstrijd voor Mallorca.

  Opvallende fase in de bekermatch Mallorca-Sociedad: doelman Zubikarai pikt de bal op aan de achterlijn, stuurt zijn ploegmaats de diepte in en tikt de bal daarna rustig voor zich uit.

  Daarbij heeft hij geen oog voor Mallorca-spits Gonzalo Marco. Die snoept hem langs achteren de bal af en scoort de 4-1. Opvallend: Marvin Ogunjimi is de eerste speler die mee komt vieren. Hij speelde zijn eerste wedstrijd voor Mallorca.

  De blunder van Zubikarai is pijnlijk, omdat Mallorca door die treffer virtueel geplaatst was. Sociedad had de heenmatch met 2-0 gewonnen, maar die bonus was na het foutje van zijn doelman weg. Uiteindelijk zou het zelfs nog 6-1 worden.