• home
 • video
 • pas verschenen

  Lierse strikt Antwerp-speler Lambot

  Benjamin Lambot doet het seizoen uit bij Antwerp en trekt daarna naar Lierse.

  Lierse heeft twee nieuwe spelers gevonden in de lagere klassen. De verdedigende middenvelder Benjamin Lambot maakt de overstap van tweedeklasser Antwerp. De Ghanese aanvaller Noel Nyason ruilt derdeklasser Turnhout voor een contract in Lier.

  Benjamin Lambot komt nog niet meteen naar Lierse. De 24-jarige verdedigende middenvelder doet het seizoen uit bij Antwerp. In de zomer maakt hij de overstap als transfervrije speler. Lambot tekende bij Lierse een contract voor twee seizoenen.

  Ook Noel Nyason krijgt een contract van twee seizoenen. Lierse vond de Ghanese aanvaller in Egypte. In België rijpte hij eerst bij derdeklasser Turnhout, de zusterclub van Lierse.