• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Stenman kan niet wachten: "Ik wil revanche"

  Door blessureleed heeft Fredrik Stenman nog maar één match voor Club Brugge gespeeld. In 2012 moet dat anders. De Zweedse linksback droomt al van de topper tegen Anderlecht.

  "Nog nooit was ik zo lang out", zucht Fredrik Stenman in Marbella, waar Club Brugge op stage is. "Als ik deze week overleef en het gaat goed in de oefenduels, dan zal ik klaar zijn voor Anderlecht." Die staat volgende week zondag op het menu.

  "Het laatste jaar was op mentaal vlak heel zwaar. Maar nu voel ik me elke dag sterker worden. De coach kan op mij rekenen."

  "Ik heb al te veel tijd verloren. Ik heb maar één woord en dat is revanche. Ik wil iedereen laten zien dat ik er ben, ook met het EK in het achterhoofd. Je weet maar nooit", klinkt het in Het Laatste Nieuws.