Ga naar de inhoud

Trossard toont zich met loepzuivere hattrick klaar voor nieuw seizoen met Brighton

Leandro Trossard had geen medelijden met Espanyol.

Leandro Trossard lijkt meer dan klaar voor de start van de Premier League volgende week. Dat zette de Rode Duivel nog eens stevig in de verf met een loepzuivere hattrick in de laatste oefenwedstrijd tegen Espanyol: 5-1.

De eerste opdracht in de Premier League voor Brighton is meteen pittig: Manchester United. Het kon dus wel wat vertrouwen gebruiken in zijn laatste oefenwedstrijd voor de start van het seizoen.

 

De Engelse eersteklasser veegde Espanyol volledig van de mat. In de eerste helft bleef de schade nog beperkt met één goal van Webster, maar na de pauze brak de Spaanse dijk.

 

Dunk verkocht Espanyol een tweede dreun bij de start van de tweede helft en dan rook Leandro Trossard bloed. In amper een kwartier tijd maakte hij indruk met een zuivere hattrick. Espanyol kon zijn blazoen nog een beetje oppoetsen met de 5-1.

 

Crystal Palace won zijn laatste oefenwedstrijd tegen Montpellier met 4-2. Aan de rust had Palace zijn schaapjes al op het droge  na treffers van Wilfried Zaha en Odsonne Edouard (2x). Christian Benteke bleef aan de bank van de thuisploeg gekluisterd. Crystal Palace opent vrijdag de eerste speeldag in de Premier League tegen Arsenal.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.