Romelu Lukaku ambitieus bij terugkeer naar Inter: "Ik wil nog beter doen dan vorige keer"

  Romelu Lukaku deed zijn interview voor de uitgebreide prijzenkast van Inter.

  Romelu Lukaku is terug bij de club waar hij misschien wel de mooiste tijd van zijn voetballeven heeft beleefd. "Inter heeft me zoveel gegeven, maar ik hoop nu nog beter te doen."

  Het was al een tijdje duidelijk dat de terugkeer van Romelu Lukaku naar Chelsea geen gelukkige keuze was. De terugkeer naar Inter daarentegen zou wel een schot in de roos moeten worden. Lukaku straalde alvast tijdens het interview voor de uitgebreide prijzenkast van de Milanese club.

   

  "Het is een geweldig gevoel om terug te zijn. Wat we hier een jaar geleden bereikt hebben, was fantastisch. Inter heeft me zoveel gegeven, maar ik hoop nog beter te doen dan vorige keer."

   

  "Het leek onmogelijk om terug te keren", zegt Lukaku over het moeilijke transferdossier. "Maar de voorzitter is blijven aandringen en zo is het gelukt. Daar ben ik hem dankbaar voor."

   

  "Voor mij voelt dit als thuiskomen. Mijn familie en ik zijn heel gelukkig geweest in Milaan. Het is ook geen toeval dat ik mijn huis hier gehouden heb, ook toen ik in Engeland zat."

  Ik was heel gelukkig in Milaan. Het is dan ook geen toeval dat ik mijn huis hier heb gehouden toen ik in Engeland zat.

  Romelu Lukaku

  "Ik had een heel seizoen contact met coach Inzaghi"

  Romelu Lukaku had veel succes onder coach Antonio Conte, maar sinds vorig seizoen zit er met Simone Inzaghi wel een nieuwe trainer op de bank bij Inter. "Ik wou heel graag met hem samenwerken", zegt Lukaku.

   

  "Ik heb het voorbije seizoen de hele tijd contact met hem gehad. Ik vind dat hij mooi werk geleverd heeft. Het is jammer dat ze de titel niet gewonnen hebben, maar ze veroverden toch 2 mooie trofeeën."

   

  "Inter speelde ook mooi voetbal, het was nog een niveautje hoger. Onder Inzaghi zijn ook heel wat spelers beter geworden."

   

  Lukaku is zeker dat zijn ploegmaats hem met open armen zullen verwelkomen. "Ik heb met bijna al mijn ploegmaats contact gehad en ook zij hebben een inspanning gedaan om me te laten komen."

   

  Nu moet hij ook een deel van de fans - die hem als een verrader zagen na zijn overstap - zien te overtuigen. "Ik ga hard werken om de tifosi weer voor mij te winnen", zegt Lukaku stellig.