Ga naar de inhoud

Besnik Hasi zingt het maar 8 maanden uit bij Al-Ahli in Saudi-Arabië

Besnik Hasi wordt op straat gezet door Al-Ahli.

Besnik Hasi heeft het slechts 8 maanden volgehouden bij Al-Ahli in Saudi-Arabië.

De ex-trainer van Anderlecht verloor dit weekend de degradatietopper tegen Al-Ettifaq en dat was voor zijn werkgever de druppel.

Hasi zag zijn team vrijdagavond met 1-0 verliezen van Al-Ettifaq, een concurrent in de strijd tegen de degradatie. Al-Ahli telt nu nog slechts twee punten meer dan Al-Ettifaq, dat op de eerste degradatieplaats staat. 

 

Die nederlaag viel niet goed bij het bestuur van de Saudische club want Hasi kreeg een ontslagbrief onder zijn neus geduwd.

 

De ex-trainer van Anderlecht wordt opgevolgd door de Uruguayaan Robert Siboldi. Die heeft nog 7 speeldagen om de club voor degradatie te behoeden. De voormalige doelman deed trainerservaring op in Mexico.   

 

Hasi was sinds de zomer van 2021 de trainer van Al-Ahli. Eerder coachte hij Anderlecht, Legia Warschau, Olympiakos en Al-Raed. Als speler verdedigde hij de kleuren van Racing Genk, Anderlecht, Lokeren en Cercle Brugge.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.