Mercedes bevestigt nu ook de terugkeer van Lewis Hamilton: "44 is back"

  Hamilton gaat in 2022 op zoek naar zijn 8e wereldtitel.

  Er werd wel al een tijdje vanuit gegaan, maar Mercedes heeft nu alle twijfels uit de lucht gehaald. Lewis Hamilton zal zijn carrière ook volgend seizoen voortzetten in de Formule 1. De Brit kan dan op zoek gaan naar zijn 8e wereldtitel. 

  Mercedes liet nu via de sociale media-kanalen weten dat Hamilton ook volgend seizoen aanblijft. Met de boodschap: "44 is back", mogen alle speculaties de koelkast in. Hamilton werd een tijdje geleden ook al toegevoegd aan de aanwezigheidslijst van de wagenlancering van Mercedes komende vrijdag in Silverstone.

   

  Nadat Hamilton de wereldtitel in het ultieme slot in de laatste GP in Abu Dhabi verloor aan Max Verstappen gingen heel wat geruchten de ronde. Hamilton verdween een tijdje uit het openbaar, maar begin februari liet hij dan toch weer van zich horen op sociale media.

   

  Hamilton is inmiddels weer terug in Engeland om zich voor te bereiden op komend seizoen. Deze vrijdag zal hij in Silverstone aanwezig zijn bij de presentatie van de nieuwe Mercedes W13-bolide. Het nieuwe F1-seizoen gaat op 20 maart van start in Bahrein. 

  Kalender F1 2022
  20 maart GP van Bahrein in Sakhir
  27 maart GP van Saoedie-Arabië in Jeddah
  10 april GP van Australië in Melbourne
  24 april GP van Emilia Romagna in Imola
  8 mei GP van Miami
  22 mei GP van Spanje in Barcelona
  29 mei GP van Monaco
  12 juni GP van Azerbeidzjan in Bakoe
  19 juni GP van Canada in Montréal
  3 juli GP van Groot-Brittannië in Silverstone
  10 juli GP van Oostenrijk in Spielberg
  24 juli GP van Frankrijk in Le Castellet
  31 juli GP van Hongarije in Boedapest
  28 augustus GP van België in Spa-Francorchamps
  4 september GP van Nederland in Zandvoort
  11 september GP van Italië in Monza
  25 september GP van Rusland in Sotsji
  2 oktober GP van Singapore
  9 oktober GP van Japan in Suzuka
  23 oktober GP van de Verenigde Staten in Texas
  30 oktober GP van Mexico in Mexico-Stad
  13 november GP van Brazilië in Sao Paulo
  20 november GP van Abu Dhabi