Tottenham ziet ook partij tegen Leicester uitgesteld door corona

  Tottenham moet nu al een derde wedstrijd uitstellen na een uitbraak van het coronavirus. Ook voor de confrontatie met Leicester City moet een andere datum worden gezocht. Het duel tussen Manchester United en Brighton van zaterdag is ook uitgesteld.

  Vorige week kwam het Conference League-duel tegen Rennes in het gedrang door een corona-uitbraak bij Tottenham. Aangezien er geen nieuwe datum werd gevonden, zal Tottenham waarschijnlijk een forfaitnederlaag worden aangesmeerd voor de groene tafel.

   

  Maar dat is nog niet het einde van de problemen van de Spurs. Ook het competitieduel tegen Brighton moest worden uitgesteld. Het trainingsveld van Tottenham is al enkele dagen gesloten nadat manager Antonio Conte heeft bekendgemaakt dat maar liefst acht spelers en vijf stafleden positief hebben getest op het coronavirus.

   

  Nu komt daar ook de match van vanavond tegen Leicester City bij. Opvallend, het uitstel komt er deze keer door een uitbraak binnen de ploeg van Leicester. Zij hebben niet meer genoeg fitte spelers om de wedstrijd af te werken.

  Ook de competitiewedstrijd van zaterdag tussen Manchester United en Brighton gaat niet door. United kampt nog steeds met een corona-uitbraak. De wedstrijd van dinsdag tegen Brentford werd ook al uitgesteld. Donderdag kwamen er bij nieuwe tests nieuwe positieve gevallen naar boven.