Tottenham ziet ook PL-duel tegen Brighton afgelast door coviduitbraak

  Er wordt dezer dagen niet echt veel gelachen bij Tottenham.

  Na het Europese duel tegen Stade Rennes is er opnieuw een wedstrijd van Tottenham afgelast. Door de corona-uitbraak bij de Londense club kan ook het Premier League-duel tegen Brighton Hove & Albion niet doorgaan.

  Tottenham's Conference League-wedstrijd tegen Rennes was eerder deze week al uitgesteld, nu ziet de Engelse club ook zijn Premier League-match zondag in Brighton uitgesteld worden. 

   

  Het trainingsveld van Tottenham is al enkele dagen gesloten nadat manager Antonio Conte woensdag bekendmaakte dat maar liefst acht spelers en vijf stafleden positief hebben getest op het coronavirus.


  Het uitstel van de wedstrijd tegen Brighton komt er "onder begeleiding van medische adviseurs, waarbij de gezondheid van spelers en staf de prioriteit heeft", zo luidt in een mededeling van de Premier League. Wanneer de wedstrijd wel zal plaatsvinden is nog niet bekend.