Belgian Bulls leggen Rusland over de knie en worden 5e op EK goalbal

  De Belgian Bulls staken de hoorns op in Turkije, maar keren zonder een medaille huiswaarts.

  Na een goede passage op de Paralympische Spelen, trok de Belgische goalbalselectie met vertrouwen naar het EK goalbal. Maar ook in Turkije zijn de Belgian Bulls er niet in geslaagd om een medaille te veroveren. Amnir, Mapreni, Eijssen en de gebroeders Vanhove zijn er op de vijfde plaats gestrand.

  Gisteren werden de kwartfinales - na een 7-4 nederlaag tegen Duitsland - het eindstation voor de Belgian Bulls op het EK goalbal in het Turkse Samsun. De Duitsers waren ook op de Paralympische Spelen de kwelduivel van onze Belgen.

   

  Nadien werd de eerste klassementswedstrijd met 6-5 gewonnen van Montenegro gewonnen. In de match om de 5e plaats klopten de Belgen Rusland met 10-5

   

  De Belgische selectie in Turkije bestaat uit Wassime Amnir, Rob Eijssen, Thijs Dewilde, Klison Mapreni en de broers Tom en Bruno Vanhove.