FOTO: Max Verstappen racet in Turkije niet met Red Bull, maar White Bull

  Zoek dit weekend niet naar een donkere wagen van Red Bull.

  Red Bull steekt komend weekend in een nieuw jasje. Max Verstappen zal niet in een donkerblauwe wagen kilometers malen in Turkije, maar in een spierwitte versie. Als afscheidscadeautje aan Honda, dat na dit seizoen niet langer de motor aanlevert bij Red Bull.

  Het afscheidscadeautje komt vervroegd uit de verpakking. Normaal gezien zou Red Bull zijn motorleverancier in Japan bedanken met een speciale uitgave, maar de race in Suzuka werd geschrapt van de F1-kalender vanwege het coronavirus.

   

  Red Bull zal dit weekend in Istanbul aantreden met een witte wagen, met "bedankt" op de achtervleugel. In het Japans, uiteraard.

  Bekijk de nieuwe look van Red Bull: