Neymar scoort opnieuw en vraagt om meer respect: "Wat kan ik nog meer doen?"

  Neymar: "Ik, te dik?"

  Brazilië is op weg naar een bijzonder vlotte kwalificatie voor het WK in Qatar van volgend jaar. Tegen Peru werd met 2-0 gewonnen na doelpunten van Neymar en Everton Ribeiro. Na 8 gespeelde wedstrijden heeft Brazilië zo de maximumscore met 24 op 24.

  Met een doelpunt en een assist voor het doelpunt van Ribeiro was het uiteraard Neymar die de hoofdrol opeiste tegen Peru. "Ik weet niet wat ik nog meer moet doen om het respect van fans te verdienen", vertelde de PSG-ster na afloop.

   

  De voorbije weken kreeg Neymar nogal wat kritiek dat hij te zwaar zou zijn en die opmerkingen hebben hem duidelijk geraakt. Op Instagram liet hij als antwoord op de commentaren toen weten dat hij met een te groot shirt speelde.

   

  "Dit is niet normaal", ging hij verder. "Het gebeurt ook al wat langer. Ook door verslaggevers en commentatoren. Soms heb ik niet eens zin om interviews te geven."

   

  Met het doelpunt tegen Peru staat Neymar nu op 69 interlanddoelpunt, daarmee krijgt hij Pelé in elk geval in het vizier. Neymar heeft nog 8 doelpunten nodig om zich tot Braziliaans topschutter aller tijden te kronen.