Australisch voetbalicoon Tim Cahill krijgt zitje in beheerraad van Eupen

  Cahill kwam op liefst 4 WK's in actie.

  KAS Eupen heeft de sportieve cel versterkt met een opvallende naam. De 41-jarige Australiër Tim Cahill strijkt namelijk neer in de Oostkantons.

  Het gaat Eupen momenteel voor de wind. De "Panda's" staan verrassend op kop in de Jupiler Pro League en komen vandaag met een grote naam op de proppen. De voormalige Australische international Tim Cahill krijgt een zitje in de beheerraad van KAS Eupen. 

   

  De 41-jarige Cahill, goed voor vier WK-deelnames en 108 interlands (50 goals), was als sportief directeur van de Aspire Zone Foundation al betrokken in het Qatarese netwerk waar ook Eupen deel van uitmaakt.

   

  Cahill zegt "fier en opgetogen" te zijn met zijn nieuwe functie. "Ik bracht hier voor het seizoen al wat tijd door en had de club reeds vorig seizoen van op afstand bestudeerd. Ik zie een enorm potentieel", aldus de ex-middenvelder van Everton.