Novak Djokovic kondigt deelname Olympische Spelen aan: "Tot in Tokio!"

  De afgelopen dagen regende het afzeggingen. Heel wat tennistoppers lieten de Olympische Spelen aan zich voorbijgaan. Novak Djokovic is wel van plan om af te reizen naar Tokio. Die belofte maakte hij aan een jonge Japanse fan.

  Een zesjarige fan van de kersvers Wimbledon-winnaar kreeg een mooi videobericht voor zijn verjaardag. Novak Djokovic wil zijn Japanse supporter niet teleurstellen en belooft hem dat hij naar Tokio trekt.

   

  "Ik kan mijn kleine vriend Koujirou niet teleurstellen. Ik heb mijn vlucht naar Tokio geboekt en vervoeg Team Servië voor de Olympische Spelen", tweette de nummer één van de wereld.

   

  De organisatoren van het olympisch tennistoernooi zullen opgelucht ademhalen. Bij de mannen gaven 23 spelers uit de top-50 gaven al forfait. Kleppers als Roger Federer, Rafael Nadal, David Goffin, Denis Shapovalov en Nick Kyrgios zullen niet te zien zijn in Tokio.