Weet jij het beter dan Martinez? Speel gratis mee met Sporza EK Manager

  Beleef het komende EK nog intenser. Kruip zelf in de huid van bondscoach en stel je ideale ploeg samen. Neem het vervolgens op tegen andere Sporza-surfers of maak een competitie met vrienden, zodat jij straks de EK-koning wordt.

  Speel mee met de EK-manager van Sporza.

  Romelu Lukaku of toch maar Karim Benzema? En geef je de aanvoerdersband aan Eden Hazard of toch beter Cristiano Ronaldo?

   

  Het zijn maar twee van de dilemma's die vele deelnemers aan de Sporza EK Manager de komende dagen zullen maken. Met een budget van 115 miljoen euro kunt u 15 spelers, maximaal 3 uit hetzelfde land, en een bondscoach kiezen.

  Hun prestaties tijdens het echte EK zullen bepalen hoe jouw team presteert. Bonuspunten zijn er voor onder meer speelminuten, goals, assists en clean sheets. Maar je kan ook punten verliezen door kaarten of tegengoals.

   

  Na elke wedstrijdronde wordt een speeldagklassement opgemaakt. En de Sporza-deelnemer die op het einde van het EK de meeste punten verzamelde, wint een mooie prijs.

   

  Uiteraard kan je ook jouw vrienden uitdagen in een minicompetitie, om de EK-koorts nog wat de hoogte in te jagen.

  De EK Manager in een notendop

  • Selecteer 15 EK-spelers en één bondscoach

  • Kies voor elke speeldag het beste elftal op door te kijken naar de spelers in vorm en de tegenstanders

  • Na elke speeldag verdienen je 11 basisspelers punten. Dat kan onder meer door goals, assists of clean sheets. Tegendoelpunten en kaarten zorgen voor minpunten. De kapitein vermenigvuldigt zijn punten met 1,5

  • Elke speeldag krijg je 2 transfers waarmee je jouw kern kunt aanpassen

  De uitgebreide spelregels kan je lezen via deze link.

  Speel mee door op onderstaande afbeelding of link te klikken

  Speel mee met de EK-manager van Sporza.