VIDEO: "Wingman" Seck, de panna van Bezoes en de misser van Storm

  Het einde van speeldag 3 betekent meteen ook het einde van de heenronde in de play-offs van de Jupiler Pro League. Wij lijsten enkele opvallende beelden op van de voorbije midweekspeeldag.

  Seck duwt De Ketelaere prompt tegen ref Van Driessche aan

  Antwerp en Club Brugge hielden elkaar gisteren in evenwicht, dat lukte minder goed voor Abdoulaye Seck en Charles De Ketelaere. Seck wou voor "wingman" spelen en een slow in gang zetten tussen De Ketelaere en ref Van Driessche, maar de Brugge-speler ging onverwacht snel door de knieën. 

  Ouch! Amallah loopt vieze vingerblessure op

  Standard verloor donderdag op eigen veld van Mechelen en staat zo na drie speeldagen laatste in de Europe Play-offs. Pijnlijk voor de Rouches, al hoefde Amallah dat niet zo letterlijk te illustreren. Na een onschuldig duel ging de middenvelder zijn vinger uit de kom. Hij onderging de verzorging met een pijnlijke grimas.

  Eigenzinnige sproeiers achten hun moment gekomen

  Op Sclessin duurde het niet lang alvorens er een opvallend moment te noteren was. Al na amper 1 minuut kozen de sproeiers ervoor om het veld nog wat te besproeien ter hoogte van de cornervlag. 

  Storm heeft even genoeg van al die goals

  Mechelen-speler Nikola Storm is de laatste weken in bloedvorm. Ook tegen Standard was de winger weer goed voor een doelpunt, al leek hij enkele minuten daarvoor er even genoeg van te hebben. Storm hoefde maar binnen te tikken na een Mechelse counter, maar zorgde voor een monumentale misser.

  Vandendriessche ziet sterretjes na panna van Bezoes

  Oostende zit even in een dipje en liep na de 5-3-pandoering tegen Mechelen ook in Gent tegen een nederlaag aan. Voor Kevin Vandendriessche werd het helemaal een avond om snel te vergeten. Hij kreeg van Roman Bezoes een pijnlijke maar heerlijke panna te incasseren.

  Mekkerende coaches: Leye, Blessin en Van den Brom geven slechte voorbeeld

  Er waren de voorbije speeldag ook opvallend veel aanmaningen voor de oefenmeesters langs de zijlijn. Standard-coach Leye, Oostende-coach Blessin en Genk-coach Van den Brom konden het niet laten en gingen nadrukkelijk in de clinch met de scheidsrechter.