Frédéric Van den Steen is de nieuwe algemeen directeur van Beerschot

  Voorzitter Francis Vrancken (l) en algemeen directeur Frédéric Van den Steen (r).

  Beerschot stelt vandaag een nieuwe algemeen directeur voor: Frédéric Van den Steen. De club was al enige tijd op zoek naar een ervaren voetballiefhebber om de operationele en dagelijkse werking verder te ontwikkelen.

  De promovendus in de Jupiler Pro League, die een uitstekend seizoen draait, kwam uit bij Van den Steen, de ex-commercieel directeur van JAKO, Joma, Jartazi en Masita.

   

  "Frédéric heeft heel wat ervaring in verschillende bedrijven en is een rasechte voetbalfan", stelt voorzitter Francis Vrancken de nieuwkomer voor.

   

  “Als commercieel directeur van verschillende teamwearbedrijven heeft hij een rijke ervaring kunnen opbouwen in het Belgische topvoetbal op vlak van sponsoring en commercieel beleid. Frédéric heeft het juiste profiel om de operaties bij Beerschot te leiden."

   

  Van den Steen ziet het zelf ook volledig zitten: “Als enorme voetbalfan ben ik zeer blij aan de slag te gaan bij de ploeg van’t stad. Met mijn ervaring en ambitie kijk ik er naar uit om bij te dragen aan de bouw van Beerschot."