Zulte Waregem speelt volgend seizoen in Elindus Arena

  Hetzelfde stadion, een andere naam: Elindus Arena.

  Zulte Waregem speelt volgend seizoen niet langer in het Regenboogstadion, maar wel in de Elindus Arena. "We willen de legendarische voetbalmomenten terugbrengen naar Waregem", klinkt het.

  In financieel onzekere tijden is een nieuwe naamsponsor zeer welkom voor Zulte Waregem. De West-Vlaamse energieleverancier Elindus, die al even sponsor is van Essevee, verhuist zijn hoofdkantoor naar het stadion en geeft meteen ook zijn naam aan de voetbaltempel.

   

  “Het harde werk van ons team achter de schermen wordt beloond met een stevige duw in de rug”, vertelt commercieel directeur Miguel De Ruyck. “Met Elindus mogen we een lokale partner met nationale uitstraling aankondigen als partner op lange termijn." 

   

  "Een partner die mee de uitstraling van het Regenboogpark zal vergroten en zo meehelpt om de legendarische voetbalmomenten terug te brengen naar Waregem.”