Sven Jaecques: "Transfer van Marouane Fellaini naar Antwerp onmogelijk? Neen"

  Keert Fellaini terug naar België?

  Een terugkeer van Marouane Fellaini (33) naar de Rode Duivels hangt (misschien) in de lucht, een comeback van de middenvelder op de Belgische velden is ook niet uitgesloten. Of dat beweert de general manager van Antwerp toch, al nuanceert hij ook snel.

  Marouane Fellaini staat nog altijd op de loonlijst van zijn Chinese club, maar bij Antwerp draait Luciano D'Onofrio de sportieve plaatjes. En die twee kennen elkaar van bij Standard.

   

  In de vraagjesronde werd Sven Jaecques geconfronteerd met het gerucht dat Antwerp met Fellaini zou flirten. "Of zijn komst onmogelijk is? Neen", antwoordde de general manager.

   

  In de uitzending kwam het onderwerp nog eens aan bod. "Het kan eventueel", zei hij over een transfer. "Maar vandaag is daar helemaal niets van aan."

   

  "Fellaini is een paar keer bij ons geweest voor de coronaperiode. Hij kent Luciano uiteraard heel goed en kwam naar wedstrijden en trainingen kijken."

   

  "Maar er zijn zaken die vandaag realistisch zijn en ook niet. Over de toekomst spreek ik me niet uit."

  Als spelers als Fellaini klaar zijn om terug te keren, dan zullen we wel eens een telefoontje doen.

  Sven Jaecques (Antwerp)

  In China verdienen de buitenlanders natuurlijk veel geld, maar ook de Chinese competitie stapt over naar een salarisplafond. Kan dat een zetje zijn om toch de biezen te pakken?

   

  "Zelfs met zo'n salary cap is er een groot verschil", lacht Jaecques. "Als spelers als Fellaini klaar zijn om terug te keren, dan zullen we wel eens een telefoontje doen. Maar op dit moment is er niets van aan."