Finale League Cup schuift op naar april: "Fans kans geven om erbij te zijn"

  De finale van de Engelse League Cup zal niet op 28 februari afgewerkt worden maar op 25 april. Organisator EFL schuift met de datum in de hoop dat er tegen die tijd weer supporters welkom zullen zijn in het Wembley-stadion in Londen.

  Deze week staan de kwartfinales van de League Cup op de planning, na de FA Cup het tweede bekertoernooi in Engeland. Bij de kanshebbers zijn onder andere nog Manchester United, Tottenham en titelverdediger Manchester City.

   

  Maar wie uiteindelijk de finale haalt, zal die dus pas eind april kunnen spelen. "We hopen dat zoveel mogelijk supporters de finale kunnen bijwonen. We hebben de wedstrijd daarom verschoven", luidt het bij de EFL (English Football League). 

   

  "We zijn afhankelijk van de overheidsregels die tegen die tijd gelden. Door de finale op te schuiven, hopen we de clubs en hun fans een zo groot mogelijke kans te geven om erbij te zijn."