Ga naar de inhoud

Pogba: "Ben 1000% toegewijd aan United, alle blabla is niet belangrijk"

Pogba en zijn trainer.

Paul Pogba heeft gereageerd op de geruchten over zijn onvrede bij Manchester United. Geruchten die zijn makelaar Mino Raiola bovendien zelf de wereld had ingestuurd. "De toekomst is nog veraf, alleen vandaag telt. Ik ben 1000 procent toegewijd aan Manchester United."

Pogba speelde gisteren 90 minuten mee in de zwakke stadsderby en zette achteraf op Instagram ook nog de puntjes op de i. Zijn makelaar had eerder deze week gezegd dat de Fransman ongelukkig was bij zijn club en dat ze hem op het einde van het seizoen moeten verkopen.

 

Pogba nuanceert. "Ik heb altijd gevochten voor deze club en ik zal dat ook altijd blijven doen. Voor de club, voor mijn ploegmaats en voor de fans", schreef hij. "Alle blabla is niet belangrijk. Wat er in de toekomst zal gebeuren, dat is nog veraf. Alleen vandaag telt en ik ben 1000 procent toegewijd aan deze club."

 

"Samen staan we altijd sterker. Alles is duidelijk tussen mij en de club. Dat zal ook zo blijven. Als je niet weet waarover je spreekt, zwijg dan."

 

Het contract van Pogba bij United loopt nog tot juni 2022. 

Pogba met een reactie op Instagram

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.