Ga naar de inhoud

No Hamilton, no problem? Russell ook de snelste in tweede oefensessie

 vr 4 december 2020 20:15
George Russell
De jonge George Russell kan met een goed gevoel naar de kwalificaties.

George Russell heeft nu ook in de tweede oefensessie de snelste tijd neergezet op het circuit van Bahrein. De vervanger van Lewis Hamilton was alweer sneller dan de Red Bull van Max Verstappen. 

George Russell en niet Stoffel Vandoorne mocht Lewis Hamilton vervangen bij Mercedes. De keuze van de ploeg lijkt nu de goede, want de 22-jarige Brit was vandaag de snelste in beide oefensessies.

 

In de eerste oefensessie op het circuit van Bahrein hield Russell de 2 Red Bull's en ploeggenoot Valteri Bottas achter zich. Dat kunstje deed hij over in de tweede oefensessie. Opnieuw kwam Max Verstappen het dichtst bij de wagen van Mercedes.

 

Zaterdag volgen de laatste vrije sessie en de kwalificaties voor de GP van Sakhir. De jonge rijder van Mercedes kan daar met een goed gevoel naartoe werken. De Grote Prijs start zondag om 18u10.  

Het resultaat van de 1e oefensessie:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook in de tweede sessie is Russell de snelste:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: