VIDEO: Kim Mestdagh zet 2 concurrentes voor aap met deze opvallende actie

  Kim Mestdagh speelde met Schio tegen Riga.

  Belgian Cat Kim Mestdagh voelt zich al helemaal in haar sas bij haar nieuwe Italiaanse club Schio. In de EuroLeague zette ze 2 opponentes in de wind met een opmerkelijke actie. "Onvoorstelbaar", twitterde de EuroLeague bij de bewuste fase.

  2 weken geleden ruilde Kim Mestdagh Charleville-Mézières voor de Italiaanse club Schio. De Belgian Cat kwam vanavond in actie in de EuroLeague en stal de show met een opvallende actie.

   

  Toen haar club Schio met 41-23 leidde tegen Riga, versperden 2 concurrentes Mestdagh de weg met de armen hoog in de lucht. Mestdagh vond er niets beter op dan gewoon onder de armen door te sluipen, een beeld dat doet denken aan een volksdans op een trouwfeest. Het leverde onze landgenote wel een tweepunter op.

   

  Mestdagh en Schio wonnen het Europese duel uiteindelijk nipt met 76-72. 

  Bekijk de opvallende actie van Kim Mestdagh