Ga naar de inhoud

Heel wat opvallends in de JPL dit weekend, en dat zag geen kat, of toch?

Heel wat voetbal het afgelopen weekend, dat betekent ook weer heel wat opvallende beelden die we voor u hebben samengebundeld. Het leek wel een weekend trefbal in de JPL, met ballen die tegen het gezicht en in het klokkenspel vlogen in plaats van in doel. Daar zou je broek toch van afzakken? Die van Oulare alleszins bijna. En dat heeft geen kat gezien, of toch?

Opare en Botaka krijgen allebei een bal in het gezicht

Tijdens de match tussen KAA Gent en Zulte Waregem leek het wel even trefbal. En dat hebben Daniel Opare en Jordan Botaka maar al te goed geweten. Beide spelers kregen een bal vol in het aangezicht geknald.  Maar het kan nog erger...

Tingeling: Fai heeft meer pech

Had hij "maar" een bal tegen het hoofd gekregen. Dat moet ook Collins Fai gedacht hebben. De Standard-speler kreeg een kopbal van Bohdan Mychajlytsjenko vol in zijn klokkenspel. En dat deed pijn, dat konden we toch afleiden uit zijn gezichtsuitdrukking en het gekronkel op de grond.

Cullen zet Oulare in z'n onderbroek

Al die pijnlijke ballen tegen het lichaam, je broek zou er zowaar van afzakken. Die van Obbi Oulare toch, al was het Joshua Cullen die de Standard-spits koste wat kost wou afstoppen en daarbij zijn broek bijna naar beneden trok.

Lardot wil een vuistje, maar krijgt er geen

Het hoeft niet altijd lichamelijk pijn te doen, dat ondervond scheidsrechter Jonathan Lardot bij de aftrap van Anderlecht-Standard. Lardot stond een hele tijd klaar om Sambi Lokonga een vuistje te geven, maar de Anderlecht-speler liet de hand van de scheidsrechter pijnlijk hangen. Auwtch.

Dat heeft geen kat gezien, of toch?

Heel wat opvallends dus het afgelopen voetbalweekend. Alleen jammer dat er geen kat in de tribunes was om het live mee te maken. Of toch? Jawel! In Kortrijk was er zowaar een kat te zien, in de tribunes nog wel. 

En Peter Vandenbempt kon de partij tussen Anderlecht en Standard niet meer aanzien

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En dan was er ook nog dit:

Een eenzaam fuivende kanarie

Een geëmotioneerde Losada

Een verwarde Simao