Campenaerts gaat in zee met Johan Museeuw: "Ik kan tips en tricks geven"

  De werelduurrecordhouder maakte de samenwerking met de ex-wereldkampioen bekend tijdens een tochtje op de fiets.

  Victor Campenaerts en Johan Museeuw hebben elkaar gevonden. Op het YouTube-kanaal van de werelduurrecordhouder bevestigde de wereldkampioen van 1996 tijdens een gezamenlijk tochtje dat Campenaerts bij zijn huidige team blijft. NTT Pro Cycling verandert wel in Team Qhubeka Assos.

  Maar de 2 hadden tijdens een filmpje met een heel scenario nog een tweede nieuwtje in petto. Tijdens de beklimming van de Koppenberg stopte Campenaerts plots: "Ik denk dat ik een mentor nodig heb. Johan, kun je mij helpen?"

   

  De drievoudige winnaar van de Ronde en Parijs-Roubaix in de jaren 90 antwoordde bevestigend: "Ik kan wat tips en tricks geven."

   

  Over het team van Campenaerts wou Museeuw nog het volgende kwijt: "Het is geen nieuw team. Qhubeka is nu nog een klein team, maar het zal met de hulp van Campenaerts een van de beste teams ter wereld worden. Het is dus een eer voor mij om met hem te trainen."

  Bekijk het filmpje van Campenaerts en Museeuw: