Ga naar de inhoud

Luik speelt geen competitiewedstrijden meer dit jaar

Basketbalclub Luik komt niet meer in actie in 2020.

Basketbalclub Luik stelt al zijn competitiewedstrijden uit tot januari. Dat heeft de club aangekondigd op sociale media. "Uit respect voor onze partners, supporters en abonnees hebben we besloten om alle wedstrijden uit te stellen naar januari 2021", luidt het bij Luik.

Normaal gezien wordt de Euromillions Basketball League op  6 november hervat. Dat zal niet het geval zijn bij Luik. De club laat weten dat het ingaat op het voorstel om wedstrijden uit te stellen en tijdelijke werkloosheid aan te vragen.

 

Concreet worden alle wedstrijden van november en december verzet naar begin 2021. Ondanks dat een meerderheid van de clubs akkoord ging met een herstart dit weekend achter gesloten deuren, zal Luik geen wedstrijden meer afwerken in dit kalenderjaar. 

 

"Sommige clubs wilden na overleg enkele wedstrijden uitstellen en hun recht op tijdelijke werkloosheid genieten. Uit respect voor onze partners, supporters en abonnees hebben we besloten om alle wedstrijden uit te stellen naar januari 2021", laat de club weten.

Het statement van Luik op Twitter:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.