Gent Ladies lokken met Van Kerkhoven nog een Red Flame naar België

  Er loopt vanaf nu nog een Red Flame in de Belgische competitie rond. Ella Van Kerkhoven heeft een contract getekend bij de KAA Gent Ladies. Ze komt over van Inter Milaan. Daarvoor speelde ze in België bij Anderlecht en Oud-Heverlee Leuven.

  Van Kerkhoven trok na een erg succesvolle periode bij Anderlecht in de zomer van 2019 naar het buitenland. Haar avontuur bij Inter werd niet meteen een succes door aanhoudend blessureleed. Nu wil de aanvalster bij Gent haar carrière nieuw leven inblazen.

   

  Van Kerkhoven kent de Super League goed. Met Anderlecht pakte ze twee titels en kroonde ze zich telkens tot topschutter. Ze won ook de trofee voor Speelster van het Jaar in België. Bij Gent zal ze nu proberen om de almacht van Anderlecht te doorbreken.

   

  Van Kerkhoven is niet de enige international die onlangs teruggekeerd is naar ons land. Ook Tessa Wullaert, Heleen Jaques en Davinia Vanmechelen voetballen weer in de eigen competitie.