Portugese derdeklasser moet te voet naar huis na pijnlijke bekernederlaag

De spelers moesten op de blaren zitten (of lopen?).

De spelers van de Portugese derdeklasser Lusitania Lourosa hebben een stevige straftraining gekregen na hun bekernederlaag. Ze moesten te voet naar huis, nadat het bestuur de bus had weggestuurd.

Lourosa verloor de confrontatie met de lokale rivalen van Sao Joao de Ver met het kleinste verschil. Clubvoorzitter Hugo Mendes kon de bekeruitschakeling maar moeilijk verteren en stuurde de spelersbus weg. De spelers moesten dus te voet terug naar hun trainingscentrum., goed voor een wandeling van 5 kilometer.

 

Volgens Mendes was het "geen straf", eerder een vorm van zelfkritiek. Maar de Portugese spelersvakbond kan het incident niet smaken. Ze noemen het "betreurenswaardig" en verwachten excuses van de voorzitter.