Daar is Extra Time Koers weer: 5x over WK en klassiekers

  Ruben Van Gucht ontvangt in de drukke WK- en klassiekerstijd op 5 woensdagen gasten aan zijn tafel.

  Het WK en het drukke wielernajaar staan voor de deur en dus is er wel wat te zeggen over de koers. Extra Time Koers wordt de komende weken uw vaste afspraak op woensdagavond, te beginnen met de uitzending van vanavond, die uiteraard vooral zal focussen op het WK.

  Presentator Ruben Van Gucht en zijn gasten zullen de komende weken de vinger aan de pols van het peloton houden in de studio van Extra Time Koers, dit keer zonder publiek. Tom Boonen en Jan Bakelants zijn de vaste analisten en zullen regelmatig te zien zijn.

   

  In de uitzending van vanavond ontvangt gastheer Ruben Van Gucht Sep Vanmarcke, Jan Bakelants, Adrie van der Poel en kersvers Belgisch kampioen Dries De Bondt. Alle afleveringen zijn te bekijken op Canvas en met livestream op sporza.be en in de Sporza-app.

  Wanneer is er Extra Time Koers?

  • woensdag 23 september (Canvas)
  • woensdag 30 september (Canvas)
  • woensdag 7 oktober (Canvas)
  • woensdag 21 oktober (Canvas)
  • woensdag 28 oktober (Canvas)

   

  Op woensdag 14 oktober is er geen Extra Time Koers. Die week kunnen wielerliefhebbers terecht op Eén voor Vive le vélo/Leve de Ronde.