Roberto Martinez: "Iedereen in selectie heeft vanochtend negatief getest"

  Roberto Martinez

  Het lijkt er voorlopig op dat de positieve coronatest van Brandon Mechele een alleenstaand geval was. Bondscoach Roberto Martinez heeft voor de Nations League-wedstrijd tegen IJsland laten weten dat iedereen dinsdagochtend een negatieve test afgelegd heeft.

  Gisteravond raakte bekend dat Club Brugge-speler Brandon Mechele positief getest had op het coronavirus. De verdediger verliet de selectie van de Rode Duivels, die het dinsdagavond in de Nations League opnemen tegen IJsland.

   

  De coronamaatregelen binnen de selectie werden prompt aangescherpt en dinsdagochtend werd de voltallige groep aan een nieuwe test onderworpen.

   

  De resultaten van die testen zijn gunstig gebleken. "Iedereen heeft vanochtend een negatieve test afgelegd", laat bondscoach Roberto Martinez weten in de aanloop naar de match tegen IJsland.