Vier besmettingen vastgesteld bij nieuwe reeks coronatesten in Premier League

    Er wordt voorlopig nog niet gevoetbald in Engeland.

    In de Premier League zijn opnieuw 4 personen van 3 verschillende clubs besmet met het coronavirus. Dat heeft de Premier League woensdag zelf bekendgemaakt na een derde testronde.

    De Premier League stemde woensdag wel in met het voorstel om contact op training mondjesmaat toe te laten, maar of en wanneer de competitie hervat kan worden blijft een vraagteken nu er weer nieuwe besmettingen opgedoken zijn.

     

    In totaal werden maandag en dinsdag ruim 1.000 spelers en personeelsleden van de Premier League getest. Dat leverde 4 postieve resultaten op, bij 3 verschillende clubs. De besmette personen moeten nu 7 dagen in zelfquarantaine blijven. Ook bij de vorige testen bleek er telkens een aantal mensen positief.