Red Flame Ella Van Kerkhoven onder het mes: "'Hopelijk is alles gefixt"

    De 26-jarige Speelster van het Jaar trok in de zomer van 2019 van Anderlecht naar Inter.

    Het was niet helemaal het seizoen van Ella Van Kerkhoven. Na 2 titels met Anderlecht én de trofee van Speelster van het Jaar in België trok de 26-jarige international vorige zomer - net als Romelu Lukaku - naar Inter Milaan. Daar bezorgden blessures haar heel wat last. Dinsdag ging de voetbalster daarom onder het mes.

    Van Kerkhoven maakte het nieuws over haar operatie in het AZ Monica in Antwerpen op Instagram bekend. "Ik had heel wat blessureproblemen het voorbije seizoen. Daarom had ik dinsdag een operatie. Hopelijk is alles nu gefixt."

     

    "Ondertussen ben ik weer thuis en voel ik me goed. De komende weken zal ik rusten en revalideren, maar voor je het weet zal ik er weer staan en sterker dan ooit."