Jean-François Hannosset volgt Piet Moons op als voorzitter van Belgische Handbalbond

  Vanaf 1 augustus heeft de Koninklijke Belgische handbalbond (KBHB) een nieuwe voorzitter. Jean-François Hannosset neemt dan het roer over van Piet Moons.

  Piet Moons maakte vorige zomer bekend zijn mandaat neer te leggen uit medische overwegingen. Hij leidde de KBHB sinds de zomer van 2016. Moons volgde toen Filip Soetaert op. Daarvoor was hij aan de slag als directeur marketing van het BOIC.

   

  Als opvolger werd er voor de 50-jarige Jean-François Hannosset gekozen. Hij werd op 22 januari aangesteld en kreeg een mandaat voor 3 jaar. Tot 1 augustus blijft Moons wel nog waarnemend voorzitter.

   

  Net als Moons komt Hannosset uit de handbalwereld. Hij zetelt al bijna 9 jaar in de Franstalige Handballiga en daarnaast maakt hij al bijna 6 jaar deel uit van het Paritair Uitvoerend Comité van de Koninklijke Belgische Handbalbond.