Voetbalbond lanceert "HomeGames": amusante en educatieve spellen voor thuis

  Voetbalfans kunnen meespelen met de "HomeGames" van de KBVB.

  De KBVB wil fans tijdens deze dagen zonder voetbal toch nog voetbalentertainment bieden. De voetbalbond lanceert daarom de "HomeGames". Ontdek bijvoorbeeld of je een goede scheidsrechter zou zijn of test je kennis over de Rode Duivels. Elke week is er ook een unieke prijs te winnen.

  Door de coronacrisis spelen we allemaal momenteel een heel belangrijke thuiswedstrijd. We moeten namelijk allemaal zoveel mogelijk thuis blijven. Dankzij de "HomeGames" zorgt de KBVB voor een dagelijkse dosis fun voor de voetbalfans. Er hangt niet alleen maar amusement aan vast, maar ook een educatief aspect. 

   

  Je kan bijvoorbeeld eens testen of jij een goede scheidsrechter zou zijn. In de eerste HomeGame "Be A Ref" krijg je 10 spelfases voorgeschoteld. Kruip zelf in de huid van een scheidsrechter en test je kennis. Het spel krijgt wekelijks een update met 10 nieuwe fases.

   

  In een ander spel kan je dan weer nagaan of je de Rode Duivels van nu en vroeger echt wel zo goed kent als je altijd dacht. Deze week en de komende weken zullen er steeds meer spelletjes online verschijnen. 

   

  De KBVB geeft wekelijks ook nieuwe unieke prijs weg. Deze week kunnen supporters een exclusieve rondleiding achter de schermen bij een wedstrijd van de Rode Duivels winnen.

  Wil je graag meedoen met de "HomeGames"? Surf dan naar www.rbfa.be/nl/nieuws/blijf-thuis-en-speel-mee-met-de-homegames.