Win een exemplaar van het "Ronde van Vlaanderen"-gezelschapsspel

  Geen Ronde van Vlaanderen dit jaar. En dat is best zuur. Maar in deze coronatijden kunt u wel dubbel en dik genieten van het samenzijn met het gezin. En hoe doe je dat beter dan met een spel. Misschien wel het "Ronde van Vlaanderen"-bordspel? Sporza geeft 5 exemplaren weg. 

  Wil je zelf de magie van de Ronde van Vlaanderen en de Omloop Het Nieuwsblad beleven? Dat kan, met het nieuwe officiële familie- en vriendenspel (2 tot 6 spelers, vanaf 8 jaar).

   

  Trotseer weer en wind, overwin de kasseien en hellingen en probeer op het juiste moment je tegenstanders af te schudden en het peloton voor te blijven. Doseer je energie want voor winst en eeuwige glorie zul je toch af en toe diep in je reserves moeten tasten.

   

  Of je nu kiest voor het basisspel of de expertenversie, elk spel zal door een wisselend koersverloop weer anders en verrassend zijn.

   

  https://www.rondeshop.be/nl/ronde-van-vlaanderen-bordspel-2020.html

  Speel mee en win: