Bologna-coach Mihajlovic krijgt goed nieuws: antivirale therapie slaat aan

    Mihajlovic coachte zijn team afgelopen weekend naar de zege.

    Sinisa Mihajlovic, de coach van Bologna die tegen leukemie vecht, is na een succesvolle therapie ontslagen uit het ziekenhuis. Volgens de behandelende artsen verkeert de 50-jarige Serviër in "heel goede conditie".

    Mihajlovic kreeg vorige zomer de keiharde diagnose van leukemie te horen. In oktober onderging de ex-voetballer een beenmergtransplantatie, op 27 januari werd hij opnieuw opgenomen voor een antivirale therapie.

     

    De Serviër mocht vorig weekend al het ziekenhuis verlaten om zijn team te coachen tegen Brescia (2-1-zege), vandaag werd hij ontslagen uit het ziekenhuis. "We hebben positieve resultaten bereikt", klinkt het bij de artsen van Mihajlovic. "De patiënt verkeert in heel goede conditie."