Daan Soete vindt onderdak bij het team van Tom Meeusen

    Daan Soete heeft - ook door een blessure - een wisselvallig seizoen achter de rug.

    Veldrijder Daan Soete maakt op 1 maart de overstap van Pauwels Sauzen-Bingoal naar Group Hens-Maes CX Team. De 25-jarige Soete wordt bij het team van Bart en Guido Verschueren ploegmaat van Vincent Baestaens, Lander Loockx en Tom Meeusen.

    Daan Soete behaalde in 2018 nog brons op het BK in Koksijde en begon ook het voorbije seizoen sterk met een derde plaats bij de eerste Wereldbekermanche in het Amerikaans Iowa. Nadien ging het bergaf met de Kempenaar.

     

    Tijdens de Wereldbekermanche in Zolder viel hij ook nog eens zwaar en brak hij zijn sleutelbeen. Hij miste vervolgens de crossen in de kerstperiode en kon zich niet in de WK-selectie van bondscoach Sven Vanthourenhout knokken.