Ga naar de inhoud

Vanderbiest stopt als coach bij RWDM en wordt weer assistent van Vrancken

De succesvolle tandem Fred Vanderbiest-Wouter Vrancken wordt in ere hersteld. Vanderbiest koos afgelopen zomer voor de job van T1 bij RWDM, maar die laat hij nu schieten voor een terugkeer naar KV Mechelen.

Fred Vanderbiest was de rechterhand van Wouter Vrancken tijdens het successeizoen van KV Mechelen, waarin niet alleen de promotie naar 1A werd afgedwongen maar waarin ze ook de Beker van België wist te winnen.

 

Hierna ging Vanderbiest in op het aanbod van zijn jeugdclub RWDM, waar hij hoofdcoach kon worden. Afgelopen weekend zat hij in de 3-1-zege tegen Winkel Sport voor het laatst op de bank bij de nummer 8 uit 1e Amateur.

 

"We zijn zeer tevreden dat Fred terugkeert. Dit was een opportuniteit voor onze staf", zegt algemeen directeur Frank Lagast. De terugkeer van Vanderbiest betekent meteen ook het einde van assistent-coach Bart Janssens bij KV Mechelen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.