Stopgezette wedstrijden van Darcis en Minnen worden verplaatst naar donderdag

  Steve Darcis.

  Steve Darcis en Greet Minnen moeten hun wedstrijd in de eerste kwalificatieronde van de Australian Open donderdag afwerken. Alle duels die nog voor woensdag waren voorzien, zijn vanwege de regen met een dag uitgesteld.

  Darcis (ATP 176), die in Melbourne zijn laatste toernooi speelt, staat in de eerste voorronde tegenover de Fransman Elliot Benchetrit (ATP 229). De match werd woensdag bij een 4-2 voorsprong voor de Luikenaar stopgezet.

    

  Greet Minnen (WTA 119) strijdt voor een plaats in de tweede kwalificatieronde tegen thuisspeelster Kaylah McPhee (WTA 224). Minnen won de eerste set met 6-3 en verloor de tweede met 2-6. In de derde leidt ze met 2-1.

    

  Kimmer Coppejans (ATP 158) kon zijn eerste kwalificatiematch woensdag wel volledig afwerken. Hij versloeg de Italiaan Federico Gaio (ATP 150) met 7-6 (7/4) en 6-0. Zijn volgende tegenstander wordt de Canadees Brayden Schnur (ATP 103).

    

  Donderdag komen ook Yanina Wickmayer (WTA 147) en Ysaline Bonaventure (WTA 115) in actie in de tweede voorronde.