Wanneer Frenkie de Jong doorheeft dat Ajax eruit ligt

  Frenkie de Jong monstert de Champions League-uitslagen op het scorebord.

  De Nederlandse international Frenkie de Jong heeft gisteravond in de Champions League gewonnen met Barcelona, maar helemaal tevreden is hij niet. Wanneer hij merkt dat zijn oude club Ajax is uitgeschakeld, is de teleurstelling zichtbaar.

  Barcelona won gisteren met 2-1 op het terrein van Inter, terwijl Ajax thuis met 0-1 verloor van Valencia. Door de nederlaag is de Nederlandse club uitgeschakeld in de Champions League.

   

  Frenkie de Jong zit ermee in. Wanneer hij na zijn wedstrijden de uitslagen monstert op het scorebord van Inter zegt zijn blik genoeg. De jonge middenvelder van Barcelona baalt als een stekker. Vorig seizoen haalde hij nog de halve finales met Ajax.

  De uitslagen van Ajax en Barcelona: