Nainggolan wordt uitgeroepen tot Speler van de Maand in Serie A

  Radja Nainggolan.

  Radja Nainggolan staat opnieuw in het midden van de Italiaanse schijnwerpers. Hij is door de Serie A uitgeroepen tot Speler van de Maand in november. 

  De Serie A roept vanaf dit seizoen elke maand een speler uit tot "Most Valuable Player". Daarbij laat het zich helpen door statistieken. Met twee goals van buiten het strafschopgebied en drie assists in november, eindigde Nainggolan helemaal bovenaan het lijstje.

   

  "Radja Nainggolan is een van de beste middenvelders van de competitie en hij heeft zijn beste vorm opnieuw gevonden in Cagliari. Samen met zijn ploegmaats heeft hij zijn club naar de bovenste regionen van het klassement gebracht", is de CEO van de Serie A, Luigi De Siervo, lovend.

   

  Nainggolan zal komende maandag een trofee krijgen voor de thuismatch tegen Sampdoria. Cagliari staat na 13 matchen op de 4e plaats in de Serie A.