Kom op tegen Kanker bedankt vrijgevige Lukaku met groot spandoek

  Dankzij een weggeefactie van Romelu Lukaku konden gisteren heel wat kanker- en diabetespatiënten de wedstrijd tegen Cyprus gratis bijwonen. De Belgische topschutter had immers 5.000 gratis tickets beloofd bij zijn 50e doelpunt voor de nationale ploeg. Vorige maand haalde Lukaku die kaap van 50 doelpunten, dus zo gezegd, zo gedaan.

  Vorige maand kondigde Romelu Lukaku in een filmpje op Twitter een speciale actie aan. De spits beloofde 5.000 tickets weg te geven aan Kom op tegen Kanker en de Diabetes Liga als hij zijn 50ste doelpunt voor de nationale ploeg wist te scoren. Daarmee wou hij twee organisaties steunen die hem erg nauw aan het hart liggen.

   

  In de thuismatch tegen San Marino was het zover voor de nationale topschutter. Met zijn twee doelpunten droeg hij bij aan de 9-0-zege. Ondertussen staat de teller van Lukaku, na zijn treffer tegen Rusland, al op 52 doelpunten voor de nationale ploeg.

   

  Gisteren in de wedstrijd tegen Cyprus had KOTK dan ook een groot spandoek mee om Lukaku te bedanken voor de gratis tickets. Lukaku bedankte op zijn beurt KOTK met een tweetje na de wedstrijd. "Uit de grond van mijn hart, danku! Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten deze avond."

  Zo kondigde Lukaku in oktober zijn actie aan:

  KOTK bedankte Lukaku met een groot spandoek:

  Lukaku: "Uit de grond van mijn hart, danku!"