Boston verliest na 10 overwinningen, Kobe Bryant inspireert LeBron James

  LeBron James krijgt de Atlanta Hawks stil.

  LeBron James krijgt de Atlanta Hawks stil.

  Boston heeft een einde zien komen aan een reeks van 10 overwinningen. De Sacramento Kings trokken met 100-99 aan het langste eind tegen de Celtics.

  Uitblinker bij de Sacramento Kings was Buddy Hield met 35 punten. Richaun Holmes zorgde ervoor dat Sacramento de scalp van Boston pakte door op 13 seconden van het einde 2 vrijworpen binnen te gooien.   

   

  De Boston Celtics verloren zo voor de tweede keer dit seizoen. De eerste nederlaag dateerde van de openingsspeeldag tegen Philadelphia. Ze blijven wel aan de leiding in de Eastern Conference, voor Miami en Milwaukee. Sacramento is 10e in de Western Conference. 

  Video-tweets:

  Kobe Bryant inspireert LeBron James

  LeBron James loodste de Los Angeles Lakers met 122-101 voorbij de Atlanta Hawks, de 11e zege dit seizoen voor de Lakers.

   

  James was goed voor 33 punten, 12 assists en 7 rebounds. De LA Lakers staan op kop in de Western Conference, voor Houston.   

  Tweets:

  De Warriors blijven sukkelen

  Golden State, dat de voorbije vijf jaar drie keer kampioen werd en twee keer vicekampioen, blijft op de sukkel. Het leed al zijn 12e nederlaag in 14 matchen, deze keer werd het 108-100 bij New Orleans.


  De Warriors moesten het wel opnieuw stellen zonder hun geblesseerde sterspelers Klay Thompson en Stephen Curry. JJ Redick gooide 26 punten door de korf voor de Pelicans.

  JJ Redick was de man van de match.