Dit zijn de nieuwe shirts van de Rode Duivels

  het nieuwe truitje van de nationale ploeg

  Het motief lijkt met een kwast geverfd.

  Na een nieuw logo stellen de Rode Duivels nu hun EK-shirt voor. Vanaf volgende week voetballen ze met grote zwarte en donkerrode strepen op hun borst. Ook de Red Flames, de Belgische jeugd en de andere nationale ploegen steken in het nieuw.

  B met kwast geverfde strepen

  Centraal op het nieuwe shirt staat de B van België. De hoofdletter wordt op speelse wijze gevormd door grote zwarte en donkerrode strepen, alsof ze met een kwast geverfd zijn. In de nek van het shirt is een kleine versie van de geverfde B te zien in driekleur.

   

  Volgende week dinsdag zullen de Rode Duivels het shirt een eerste keer dragen in de EK-kwalificatiematch tegen Cyprus. De primeur is voor de Red Flames. Zij zullen als eerste in de nieuwe outfit voetballen. Morgen spelen ze tegen Litouwen in de voorrondes van Euro 2021.

  De Rode Duivels en de Red Flames in het nieuwe truitje:

  Timothy Castagne.

  Michy Batshuayi.

  Thomas Meunier.

  Tessa Wullaert.

  Tessa Wullaert.

  B

  De B niet gezien op de shirts? Nu wel, toch?

  Ook andere landen steken in het nieuw: