Gomes begint aan (lange) revalidatie na succesvolle operatie

  Gomes schreeuwde het uit van de pijn na de tackle van Son.

  André Gomes is gisteren succesvol geopereerd aan zijn gebroken rechterenkel. Die brak hij zondag in het duel met Tottenham na een tackle van Son. De Portugees mocht ondertussen al het ziekenhuis verlaten.

  Gomes liep zondag tegen de Spurs een gruwelijke enkelbreuk op toen hij slecht neerkwam na een tackle van Son. Toen de Zuid-Koreaan de omvang van de blessure zag, barstte hij op het veld in tranen uit. Ook de andere spelers reageerden ontdaan. Son kreeg na ingrijpen van de VAR ook nog een rode kaart.

   

  Gisteren ging Gomes succesvol onder het mes, vandaag mocht de Portugese international het ziekenhuis al verlaten om aan zijn revalidatie op de club te beginnen. Wellicht zit zijn seizoen erop.

  Update van Everton: