Raad van State beslist: 3 PSG-fans hoeven combiregeling niet te volgen

  Drie leden van de harde kern van PSG hoeven niet verplicht met de bus naar het Champions League-duel tegen Club Brugge te gaan. Dat besliste de Raad van State, die de combiregeling wel behoudt voor alle andere PSG-fans die naar Jan Breydel afreizen.

  Burgemeester van Brugge Dirk De fauw had de PSG-fans enkele veiligheidsmaatregelen opgelegd voor morgen. Zo moesten de supporters van de Franse club die de match wilden bijwonen, verplicht met de bus vanuit Parijs komen.

   

  De harde kern van PSG nam een advocaat onder de arm en stapte naar de Raad van State om die combiregeling aan te vechten.

   

  Drie PSG-supporters trokken vandaag naar de Raad van State, die de combiregeling schorst... voor die 3 supporters. Alle andere PSG-fans (zo'n 1.467) moeten zich wel aan de combiregeling houden.